HUR DU KAN VARA MED OCH GE

OCH STÖDJA VÅR KYRKA

En del satsar pengar på sin favoritsport, andra på intressen och saker man är passionerad för, en del ger till

organisationer man tror kan hjälpa människor. Ingen tvingar oss, vi är fria att ge till det vi tror på. Det vi brinner för!

Det vi vill att andra ska få tag på!

I vår församling bygger nästan allt, (verksamhetsbidrag o.lik undantaget) på frivilliga gåvor.

Vi vill sprida det fantastiska budskapet om Jesus till ALLA! Vi vill också vara med att praktiskt hjälpa människor i vår

omgivning. Du får GÄÄRNA vara med och ge! Det finns drömmar om att göra ännu mer i Pålsboda.

Du kan vara med och förverkliga dem!

SÄTT ATT GE:

KOLLEKT I

KYRKAN

Vid våra Gudstjänster tar vi ofta upp en frivillig kollekt.

Där får den som vill och kan vara med och ge

SWISH

VIA autogiro

Filadelfiaförsamlingen Pålsboda

Bankgiro 5308-3374

fika i kyrkan:)

Inkomsterna från fikat i vår kyrka går till olika missionsprojekt vår församling är engagerade i. Så när du fikar är du med och stöder visionen att ge evangelium till världen!

Så fika, umgås och ha det bra, allt syftar till något viktigt!

PINGST
KYRKAN