VÅRA

V E R K S A M H E T E R

Det handlar om...

att människor ska få möta Jesus!

Att människor ska bli lärjungar till Honom och växa i sin tro!

Att vara en gemenskap där man blir sedd, bekräftad och älskad och både vara med och få och ge!

Att hjälpa människor i vårt samhälle, visa Jesus kärlek också genom att hjälpa människor!

Att erbjuda människor som behöver någon att prata med som har tystnadsplikt!

Att besöka gamla och sjuka och betjäna dem med Jesu kärlek!

Att sprida de glada nyheterna om Jesus i Pålsboda, i Sverige och runt om i världen!

EN KYRKA FÖR ALLA FOLK

I vår kyrka finns människor från olika länder och kulturer. Precis som på Pingstdagen när folk från olika länder fick ta emot den helige Ande är det idag. Människor från olika delar av Sverige och olika delar av världen hittar en

gemenskap i vår församling. Du är såå välkommen!

BÖN OCH LOVSÅNG

I alla tider har människor sökt Gud.

Det är inte frågan OM vi tillber utan VEM vi tillber,

ger vår beundran till. Idoler, skådespelare, kändisar,

ockultism, nyandlighet, yoga meditation visar på människans andliga längtan. När Jesus dör på korset visar Han hur mycket Han längtar efter oss.

Det är därför vi tillber Honom, lovsjunger Honom. I vår kyrka och i vår vardag

MISSION - Jesus till världen

Jesus har gett Hans efterföljare uppdraget att gå ut i

hela världen och predika de goda nyheterna om Hans kärlek, Hans död och uppståndelse, omvändelse, tro,

helande, upprättelse och befrielse!

Pingstkyrkan har varit och är en missionerande församling. Här kan du läsa mer om våra missionärer och platserna de är på och arbetet de gör!

FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Jesus sa, "låt barnen komma till mig och hindra dem inte

för Guds rike tillhör sådana som de"

Från församlingen startades till nu har det varit människor

som brunnit för att låta barnen upptäcka vem Jesus är!

Från barnen är ganska nyfödda och vi ber för dem i kyrkan till de blir ungdomar finns det aktiviteter för dem

och en del kommer kanske starta!

KYRKAN OCH SKOLAN

Vi är med och stöttar våra ungdomar som går på olika skolor i vår kommun. Vill  också finnas som resurser om skolan behöver hjälp på något sätt! Vi vill inte bara vara

en kyrka för medlemmar i vår kyrka utan finnas till för Pålsbodas bästa!

själavård - någon att prata  med

Behöver du någon att prata med? Någon som är beredd att lyssna och har tystnadsplikt så du kan veta att  inget av det du delar delas vidare?

Då får du gärna höra av dig. Du behöver inte vara medlem i någon kyrka och du behöver inte prata om

tro utan du får dela precis det du vill.

Du kan ringa om du vill, eller stämmer du träff med någon av våra själavårdare. Vi bryr oss om dig och vill lyssna!

PINGST
KYRKAN